Ankara Emniyet Müdürlüğünden Gordion AVM ve canlı bomba açıklaması

Ankara Emniyet Müdürlüğü bugün haberlerde çıkan Gordion AVM'de iki teröristin yakalandığı ve canlı bomba yakalandı şeklinde ortaya atılan haberlerin asılsız olduğunu belirtti. İşte Ankara Emniyet Müdürlüğünün açıklaması.

Ankara Emniyet Müdürlüğünden Gordion AVM ve canlı bomba açıklaması
15 Mart 2016 Salı 20:50

Ankara Emniyet Müdürlüğü 15 Mart 2016 Salı günü öğlen saatlerinde Gordion AM'de canlı bomba yakalandığına yönelik sosyal medya ve internet sitelerinde dolaşan haberlerle ilgili bir açıklamada bulundu. Canlı bomba veya teröristlerle ilgili ortaya atılan iddiaların Emniyet Müdürlüğü tarafından doğrulanmadığı taktirde provokatif bir eylem olabileceğine dikkat çekti. 

ANKARA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNÜN AÇIKLAMASI

ankara Emniyet Müdürlüğü “Ankara Gordion AVM’de İki Terörist Yakalandı” ve “Bomba Yüklü Araç Yakalandı” şeklinde sosyal medya ve basında yer alan haber ile ilgili açıklama yaptı.

15.03.2016 günü son bir saat içerisinde “Ankara Gordion AVM’de iki terörist yakalandı” ve “Bomba yüklü araç yakalandı” şeklinde sosyal medyada yer alan haberler asılsız olup; bu tarz haberlerin vatandaşlarımız üzerinde infial yaratmaya yönelik yapıldığı tespit edilmiştir.

Ankara Emniyet Müdürlüğü olarak görev ve çalışmalarımız hassasiyetle yürütülmektedir. Resmi bir açıklama yapılmadıkça vatandaşlarımızın bu ve buna benzer sosyal medyada çıkan haberlere itibar etmemesi gerekmektedir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

ANKARA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.