Ankara Emniyet Müdürlüğüne atanan Karaaslan'ın "güvenli kent" açıklaması

Ankara Emniyet Müdürlüğü Mahmut Karaaslan, "Bütün performansımızı ve gücümüzü son noktasına kadar kullanacağız. Ankara'yı güvenli bir kent haline getirmek için bütün mesai arkadaşlarımla gece gündüz demeden çalışacağız. Allah da yardımcımız olur bu durumda inşallah" diye konuştu.

Ankara Emniyet Müdürlüğüne atanan Karaaslan'ın "güvenli kent" açıklaması
17 Mart 2016 Perşembe 14:10

Ankara Emniyet Müdürlüğüne yeni atanan ve eski Van Emniyet Müdürü olan Mahmut Karaaslanı, Esenboğa Havalimanı VIP salonunda vekaleten görevi yürüten 2. Sınıf Emniyet Müdürü Yaman Ağırlar ve Esenboğa'dan sorumlu Ankara Emniyet Müdür Yardımcısı Cemil Devecioğlu tarafından karşılandı.
Karaaslan havaalanı çıkışında basın mensuplarına yaptığı konuşmasında göreve hemen başlayacağını belirterek "Bütün performansımızı ve gücümüzü son noktasına kadar kullanacağız. Ankara'yı güvenli bir kent haline getirmek için bütün mesai arkadaşlarımla gece gündüz demeden çalışacağız. Allah da yardımcımız olur bu durumda inşallah" diye konuştu.

Ağırlar ve Karaaslan daha sonra makam aracına binerek Esenboğa'dan ayrıldı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Selim - 8 yıl önce
Allah hayırlı eylesin.