Ankara Güvenpark'ta patlama sonrası son durum ne? Kızılay kapalı mı? Güvenpark son durum, son dakika

Ankara Kızılay'da 13 Mart Pazar akşamı meydana gelen bombalı saldırı sonrası Kızılay bugün araç ve yaya trafiğine kapatıldı. Peki Güvenpark önünde meydana gelen patlamada son durum ne? Ankara'daki patlamanın olay yerinden son görüntüleri olayın boyutlarını gösteriyor mu? İşte son dakika Ankara Güvenpark'ta patlamanın olduğu yer.

Ankara Güvenpark'ta patlama sonrası son durum ne? Kızılay kapalı mı? Güvenpark son durum, son dakika
14 Mart 2016 Pazartesi 10:58

ANKARA patlaması ardından saatler geçti ancak olay halâ tazeliğini koruyor. Peki Kızılay'daki patlama sonrası Ankara'da bu sabah yaşananlar neler?

Dün akşam saatlerinde meydana gelen patlama sonrası insanların civar bölgelere doğru kaçması kameralara yansıdı. Ankara patlaması sonrası bölgeden hızla uzaklaşan vatandaşlar korkuyla Yüksel Caddesi, Maltepe, Sıhhiye ve Akay bölgelerine doğru hızla kaçışmaya başladı. O anlar kameralara böyl yansıdı.

güvenpark patlama


ANKARA'da patlama sonrası bölgede ne gibi önlemler alındı? Kızılay Güvenpark tarafına çıkan Atatürk bulvarı, Gazi Mustafa Kemal Bulvarı (GMK), Ziya Gökalp Caddesi olaydan hemen sonra yaya ve araç trafiğine kapatıldı. Ankara'daki patlama sonrası bu sabah kameralara yansıyanlar Ankara'daki patlamanın boyutlarını ortaya koyuyor. 

patlama sonrası güvenpark


Kızılay Güvenpark'taki patlamanın ardından Ankara Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekipleri olay yerine gelerek incelemelerde bulundu. Güvenlik birimlerinin incelemelerinin ardından belediye personeli olay yerindeki cam kırıklarını, moloz yığınlarını toplamaya başladı. Bu esnada civarda bulunan hasarlı araçların üzerleri de brandalarla kapatıldı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.