Ankara merkezli 13 ilde FETÖ operasyonu! TSK bünyesindeki...

TSK bünyesindeki FETÖ üyelerine yönelik Ankara merkezli FETÖ operasyonu başlatıldı. Hakkında gözaltı kararı verilen şüphelilerin 701 sayılı KHK ihraç edildiği öğrenildi.

Ankara merkezli 13 ilde FETÖ operasyonu! TSK bünyesindeki...
15 Temmuz 2018 Pazar 10:56

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca, TSK bünyesinde gizlenen Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyelerinin kontörlü ve ankesörlü telefonlar üzerinden haberleştiğinin tespit edilmesi üzerine soruşturma başlatıldı. Bu kapsamda 30 şüpheli hakkında gözaltı kararı çıkarıldı. Tamamı 701 sayılı kararnameyle çalıştıkları kurumdan ihraç edilen şüphelilerin, çalıştıkları dönemde üsteğmen ve teğmen rütbelerinde oldukları öğrenildi. Şüphelilerden 4'ünün ise çalıştıkları dönemde pilot olarak görev yaptığı kaydedildi. 

Ankara Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, şüphelilerin yakalanması amacıyla Ankara merkezli Adana, Amasya, Batman, Bursa, Eskişehir, İstanbul, İzmir, Kayseri, Kocaeli, Konya, Kütahya ve Samsun'da sabah saatlerinde eş zamanlı operasyonlar başlatıldı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.