Ankara Ulus'ta canlı bomba iddiası, Ankara Ulus'ta canlı bomba mı var?

Sabah saatlerinde İstanbul İstiklal Caddesi'nde gerçekleşen terör saldırısı sonrasında Ankara'da güvenlik üst seviyede. Ankara Ulus'ta polis ekiplerinin özel araçları didik didik arandığı iddia edilirken, Ayrıca Ulus'ta bir otobüste de canlı bomba olduğu iddia ediliyor. Ankara Ulus'ta canlı bomba varmı ?

Ankara Ulus'ta canlı bomba iddiası, Ankara Ulus'ta canlı bomba mı var?
19 Mart 2016 Cumartesi 17:58

Son günlerde yaşanan bombalı terör eylemleri ülkede güvenlik seviyesini alarm durumuna getirdi. 19 Mart Cumartesi günü İstanbul İstiklal Caddesi'nde yaşanan terör eylemi sonrasında Türkiye'nin üç büyük şehrinde güvenlik güçleri alarm durumuna geçti. Gündeme bir iddia ise bomba gibi düştü. Türkiye'nin başkenti Ankara Ulus'ta canlı bomba mı var? 

Geçtiğimiz pazar günü Ankara Güvenpark'ta gerçekleştirilen terör saldırısı sonrasında çok sayıda vatandaşımız hayatını kaybetmişti. Terör örgütü PKK'nın üst düzey yöneticilerinin saldırıları metropollere yayacaklarını söylemesinin ardından güvenlik birimleri üst düzey alarm konumuna geçti. İstanbul'da yaşanan terör saldırısı sonrasında Bolu Tüneli çıkışında emniyet güçleri araçlarda aramalar gerçekleştirdi. 

Ankara'da bir otobüste canlı bomba iddiası

20 Mart 2016 Pazar günü terör örgütünün büyük bir eylem hazırlığı içerisinde olduğu iddiası sonrasında birçok ilde güvenlik üst seviyeye çıktı. Ankara Ulus'ta güvenlik güçlerinin özel araçları aradığı iddia edilirken, bir otobüste canlı bomba olduğu iddiası konuşuluyor.

Ankara'nın en kalabalık merkezlerinden birisi olan Ulus'ta özel araçların arandığı iddia ediliyor. Ayrıca  bir otobüste de canlı bomba olduğu iddia edilirken, Ankara Emniyeti konu ilgili bir resmi açıklama yapmadı. Ulus'a birçok Polis ekibi sevkedildi. 

Ankara Emniyeti konu ile ilgili resmi bir açıklamada bulunmadı. 

BOLU TEM Otoyolu'nda ve AVM'de canlı bomba paniği

İstanbul İstiklal Caddesi’nde meydana gelen canlı bomba saldırısı sonrasında Bolu TEM Otoyolu’nda ve otoyol üzerinde bulunan alışveriş merkezleri ile kent merkezinde bulunan AVM’lere giren araçlar didik didik arandı.

Bolu'da Jandarma ekipleri TEM Otoyolu üzerinde bulunan bir AVM’ye giriş yapan tüm araçları güvenlik gerekçesiyle tek tek aradı. Araçların bagajları didik didik edilirken, ayrıca TEM Otoyolu üzerinde polis ekipleri de şüpheli araçlar üzerinde arama yaptı. Bolu kent merkezinde bulunan bir AVM’nin otoparkına giren tüm araçlar polis ekipleri tarafından arandı. Aramalarda sonrasında herhangi bir bomba bulunmadı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.