Ankara Üniversitesi'nde FETÖ operasyon: 31 gözaltı

Ankara Üniversitesi'ndeki personellere yönelik Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında operasyon düzenlendi.

Ankara Üniversitesi'nde FETÖ operasyon: 31 gözaltı
04 Temmuz 2017 Salı 10:17

Ankara Üniversitesi'nde görevli 31 personel hakkında Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında gözaltına kararı çıkarıldı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen FETÖ soruşturması kapsamında Bylock kullandığı tespit edilen Ankara Üniversitesinde daha önce çalışan 31 kişiye yönelik operasyon gerçekleştirildi. 

Konuyla ilgili açıklama yapan başsavcılık Ankara Üniversitesinde FETÖ'nün kriptolu haberleşme programı ByLock'u kullandıkları tespit edilen, bir kısmı daha önce açığa alınan, bir kısmı ise kanun hükmünde kararnameler (KHK) ile ihraç edilen, akademisyen ve personelden oluşan toplam 31 kişi hakkında yakalama kararı çıkarıldığı bildirildi.

Yakalanan şüpheli kişiler emniyete götürülürken diğerleri için operasyon devam ediyor. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.