Ankara Valiliği'nden silahlı saldırı için önemli açıklama

Ankara Valiliği, Mamak'ta bulunan bir kahvehaneye yapılan silahlı saldırıya yönelik açıklama yaptı.

Ankara Valiliği'nden silahlı saldırı için önemli açıklama
02 Ocak 2018 Salı 20:52

Mamak'taki kahvehaneye düzenlenen  silahlı saldırı ile ilgili Ankara Valiliği'nden açıklama geldi. Silahlı saldırı hakkındaki valilik açıklamasında, saldırının uyuşturucu bağlantılı husumetten dolayı meydana geldiğinin tahmin edildiğine, faillerin tespitine ve yakalanmalarına yönelik çalışmaların sürdüğüne yer verildi.

Yazılı açıklamada, Mamak Demirlibahçe Mahallesi'ndeki kahvehaneye bugün 00.30'da düzenlenen silahlı saldırıda, Ü.A'nın  hayatını kaybettiği, 3 kişinin de yaralandığı hatırlatıldı.

Yapılan ilk araştırma ve incelemeler sonucunda olayın, uyuşturucu  bağlantılı kişisel husumetten kaynaklandığının tahmin edildiği yer verildi. Ayrıca, kimliği belirsiz saldırganların Ü.A'yı doğrudan hedef alarak ateş  ettiği, bu esnada kahvehanede bulunan 2 kişi ile kahvehane dışında bulunan bir  kişinin yaralandığının anlaşıldığı kaydedildi. Faillerin kimliklerinin tespitine ve yakalanmasına yönelik  çalışmaların devam ettiği bildirildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.