Ankara'da DAEŞ üyesi 2 terörist ölü olarak ele geçirildi

Ankara'da düzenlenen operasyonda eylem hazırlığında olan 2 IŞİD üyesi terörist ölü olarak ele geçirildi. Olay, sabah saatlerinde Etimesgut'ta meydana geldi.

Ankara'da DAEŞ üyesi 2 terörist ölü olarak ele geçirildi
21 Mayıs 2017 Pazar 09:57

Zırhlı araçlarla bölgeye gelen Terörle Mücadele ekipleri, 6 katlı dairenin beşinci katında bulunan 11 numaralı daireye baskın gerçekleştirdi.

Dairenin kapısını fünyeyle patlatan polis ekipleri, silahlarına sarılan 2 teröristi etkisiz hale getirdi. Operasyonun ardından evde yapılan arama çalışmalarında çok sayıda patlayıcı madde, silah ve mühimmat ele geçirildi.

Teröristlerin daireyi kısa bir süre önce emlakcıdan kiraladığı öğrenildi. Polis ekiplerinin daireye girerken gerçekleştirdiği patlatma sırasında hasar  
gören binanın bazı camları kırıldı.

Teröristlerin cenazeleri yapılan işlemlerin ardından cenaze aracına yüklenerek Sincan Devlet Hastanesi morguna götürüldü. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.