Antalya'da askeri araca silahlı saldırı!

Antalya- Kemer karayolu üzerinde askeri araca silahlı saldırı gerçekleştirildi. Hakkari'de de zırhlı aracın geçişi sırasında patlama meydana geldi. Olaylarda 6 asker yaralandı.

Antalya'da askeri araca silahlı saldırı!
24 Ağustos 2016 Çarşamba 11:00

Antalya- Kemer karayolu üzerinde Beldibi Mahallesi sınırları içerinde meydana gelen silahlı saldırıda 3 asker yaralandı.

Hakkari'de ise bugün 11:00'da zırhlı aracın geçişinde patlama meydana geldi. Hakkari Şemdinli İlçe merkezine yaklaşık 70 kilometre uzaklıkta bulunan Irak sınırındaki Yeşilova Bölgesi’nde zırhlı askeri aracın geçişi sırasında patlama meydana geldi. PKK'lı teröristlerin yola döşedikleri el yapımı patlayıcının infilak etmesiyle 3 asker olay yerinde yaralandı.Yaralı askerler Derecik Beldesi’ne kaldırılırken, bölgedeki PKK’lı teröristlerin etkisiz hale getirilmesi için de hava destekli operasyon başlatıldı.


Etiketler; #Antalya #terör
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.