Atatürk Havalimanı'na Mehmet Şimşek'ten ilk yorum geldi

Atatürk Havalimanı için bugün Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ve Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek açıklama yaptı.

Atatürk Havalimanı'na Mehmet Şimşek'ten ilk yorum geldi
06 Ağustos 2017 Pazar 15:35

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, 3. havalimanının hizmete girmesinin ardından Atatürk Havalimanı'nın İstanbul’a nefes aldıracak bir alan olarak düzenleneceğini dile getirerek "Herhangi bir şekilde imara açılıp alışveriş merkezi ve konut yapılması söz konusu değil" diye açıklamada bulundu. Bakan Arslan, terminallerin de fuar alanı olarak hizmet etmesini istediklerini belirtti.

Gelişmenin ardından Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek ise resmi Twitter hesabı üzerinden "İstanbul ve Türkiye ekonomisi için olumlu bir gelişme" diye paylaşımda bulundu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.