Avrupalı Barbarlar Sığınmacılara Saldırıyor

Makedonya polisi kadın çocuk demeden göçmenlere saldırıyor.

Avrupalı Barbarlar Sığınmacılara Saldırıyor
11 Ekim 2015 Pazar 11:12

Makedonya polisi sınırdan Batı Avrupa'ya geçmek isteyen Suriyeli mültecilere sert bir biçimde saldırmayı sürdürüyor. Sınırdaki ormanda geçiş için izin verilmesini bekleyen kalabalık sığınmacı grubu yağmur ve polis felaketiyle karşı karşıya.

Çocuklara dahi şiddet uygulamaktan çekinmeyen barbarlar çok sayıda kişiye dipçik ve coplarla saldırı düzenledi. Doğu Avrupa ve Batı Avrupalı barbarlar mülteci saldırılarında çok sayıda kişinin yaralanmasına neden oldu.

Öte yandan Sırp ve Macar sivil ırkçıları da sürekli sınır bölgesinde ve sığınmacı kamplarında saldırılar düzenliyor. Geçtiğimiz günlerde bir "gazeteci" kadın sığınmacı çocuklar başta olmak üzere bir çok kişiye tekme ve çelmeyle saldırırken görüntülenmişti.

Öte yandan Makedonya sınırında bekleyen sığınmacılar ormandaki şiddetli yağmur altında çaresizce bekliyor.

Haberler.com ve Sondakika.com kaynaklarından yararlanılmıştır.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.