Ayda 1300 TL Çocuk Bakımı Destek Ücretleri Destek Başvurusu Bugün Son Acele Edin!

Ayda 1300 TL Çocuk Bakım Destek Ücretleri Destek Başvurusu Bugün Son Kadın İstihdamını Artırmak İçin Yeni SGK Desteği Nedir?Eğitimli Bakıcı Desteği ve Detaylar Haberimizde..

Ayda 1300 TL Çocuk Bakımı Destek Ücretleri Destek Başvurusu Bugün Son Acele Edin!
Admin
Admin
13 Kasım 2019 Çarşamba 19:05

Ayda 1300 TL Çocuk Bakım Destek Ücretleri Destek Başvurusu

Kadın istihdamını artırmak için yeni bir pilot çalışma hayata geçiriliyor. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), Avrupa Birliği desteği ile İstanbul, Ankara ve İzmir’de 3 bin 700 kadına bakıcı parası verilecek. Başvurular bugün başlıyor. Kreş desteği başvuruları nasıl yapılır? Kimler kreş desteğine başvuru yapabilir? İşte çalışan anneler için bakıcı desteği ile ilgili merak edilen detaylar.


Çalışan annelere desteği kapsamında ayda 1300 lira (200 Euro), engelli çocuğu olan annelere ise ayda 1625 lira (250 Euro) ödenecegi açıklandı
0-24 aylık çocukların olması annenin sigortalı bir iş yerinde çalışıyor olması  aslında anneler üzerinden belgeli bakıcılara aktarılacak. Proje desteği 3 yıl devam edecek. Bakıcıların 0-36 ay çocuk bakımını kapsayan eğitim aldığını diplomayla veya onaylı sertifika ile ispatlaması gerekiyor.

Kamu saati sayfamızı sosyal medya üzerinden takip ederek güncel iş ilanları memur ve işçi alım haberlerine herkesten önce ulaşarak bir adım öne geçebilirsiniz.
Kamu Saati Twitter Sayfamızı Takip Etmek İçin TIKLAYINIZ
Kamu Saati Facebook Sayfamızı Takip Etmek İçin TIKLAYINIZ.

 


Kaynak: Kamu Saati Özel
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.