Bakan'dan Gülen açıklaması: Kaçacak!

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'in ABD'den kaçmaya hazırlandığına dair istihbarat aldıklarını kaydetti.

Bakan'dan Gülen açıklaması: Kaçacak!
04 Ekim 2016 Salı 13:05

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Gülen'in kaçacağına dair istihbarat aldıklarını açıkladı. FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in 3 ülkeye kaçabileceği iddiaları üzerine Bakan Bozdağ bir açıklama yaptı.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ konuya ilişkin açıklamasında FETÖ elebaşı Gülen'in ABD'den kaçmak için ülke aradığına dair istihbarat aldıklarını söyledi.

Bakan Bozdağ açıklamasında "İstihbari bilgiler var bu konularla alakalı. Amerika Birleşik Devletleri'nin kendisini iade edebilme ihtimaline binaen 'Nerelere kaçabilirim' arayışında. Bunun için de örgüt mensuplarınca uygun ülke ve yer arayışı yapıldığına dair elimizde istihbari bilgiler var." ifadelerine yer verdi.

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.