Bakan Elvan: Ondan öte kim ne derse desin, biz millete inanıyoruz

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, 19 Ekim Muhtarlar gününde nedeniyle muhtarlarla buluşmasında başkanlık sistemine değinerek "Ondan öte kim ne derse desin, biz hep şuna inanıyoruz; kararı millet verir." diye konuştu.

Bakan Elvan: Ondan öte kim ne derse desin, biz millete inanıyoruz
19 Ekim 2016 Çarşamba 15:45

Başkanlık Sistemi tartışması için bir açıklamada Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan'dan geldi. Elvan, "Milletimiz ne derse o olacak" diye konuştu.

Sinop Valiliğine ziyarette bulunan Bakan Elvan'ı Vali Hasan İpek, AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş, Belediye Başkanı Baki Ergül ve diğer ilgililer karşıladı. Ziyarette kentin sorunları ve yatırımlar hakkında bilgi alan Elvan, 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle Valilik Konferans Salonu'nda muhtarlarla buluştu.

Elvan buradaki konuşmasında başkanlık sistemi tartışmalarına yönelik açıklamada da bulundu. Milletin üzerinde başka güç tanımadıklarını vurgulayan Elvan şöyle konuştu:

"Milletin sözünün üzerinde herhangi bir söz yoktur. Bunu özellikle ifade etmek istiyorum. Biz ülkemiz için en iyi sistemin başkanlık olduğunu düşünüyoruz. Çalışmalarımız hızla devam ediyor. Tamamlandıktan sonra karar için nereye gideceğiz, milletimize gideceğiz. Milletimiz ne derse o olacak. Noktayı milletimiz koyacak. Ondan öte kim ne derse desin, biz hep şuna inanıyoruz; kararı millet verir. Bugüne kadar bizim iktidarlarımız döneminde de millet vermiştir, bundan sonraki süreçte de millet verecektir."
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.