Bakan Elvan: Vatan, millet için her birimize sorumluluk düşüyor

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan,  "İlk çeyrekte yüzde 5 büyüdük. 2017 yılının ikinci çeyreğinde yine yüzde 5'in üzerinde büyüyeceğiz." dedi.

Bakan Elvan: Vatan, millet için her birimize sorumluluk düşüyor
26 Ağustos 2017 Cumartesi 17:33

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Türkiye'nin güçlü bir ülke olduğunu, büyümeye ve güçlenmeye devam ettiğini anlattı.

Türkiye'de bu yıl ekonomik krizler yaşanacağı ve büyüyemeyeceği şeklinde tahmin yürütenlerin olduğuna değinen Elvan, şuları söyledi:

"İlk çeyrekte yüzde 5 büyüdük. 2017 yılının ikinci çeyreğinde yine yüzde 5'in üzerinde büyüyeceğiz. Üçüncü çeyrekte ikinci çeyrekteki büyümemizin üzerinde bir büyüme performansını birlikte göstereceğiz. Bu milletin yapamayacağı hiçbir şey yok. Yeter biz inanalım, birbirimize güvenelim, bizim birbirimize bağlılığımız artsın. Bu vatan, millet için her birimize sorumluluk düşüyor. Bu sorumluluğun bilincinde hareket edelim.

Milli iradenin bugün olduğu gibi bundan sonra da bu ülkede tam manasıyla hakim olması yönünde kararlılığımız devam edecek. Bize husumet besleyenler, güçlenmemizden rahatsız olanlara seslenmek istiyorum; bizimle uğraşmayın. Herkes kendi yoluna gitsin, kendi işine baksın."


Etiketler; #Lutfi Elvan
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.