Bakan Eroğlu: Kılıçdaroğlu 'evet' diyecek

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, referandumla ilgili flaş bir açıklama da bulundu. Bakan Eroğlu, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun " Esasen gizli olarak bizi destekliyor. Sanıyorum ki; gizli bir şekilde 'evet' verecek. Neden? Geçen gün ağzından kaçırdı." diye konuştu.

Bakan Eroğlu: Kılıçdaroğlu 'evet' diyecek
19 Mart 2017 Pazar 15:21

Afyonkarahisar'daki toplu temel atma ve açılış törenine katılan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, 16 Nisan'da yapılacak olan referandumla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Törende vatandaşlardan destek isteyen Eroğlu, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu içinde önemli açıklamalarda bulundu.

İşte Bakan Eroğlu'nun Kılıçdaroğlu açıklaması:

"Milletimizin istiklali ve istikbali için mutlaka kararımız 'evet' olacak. Çünkü bunu Cumhurbaşkanımızın nefsi için veya bizlerin nefsi için istemiyoruz. Bunu özellikle Türkiye'nin bekası, güçlü bir Türkiye için istiyoruz.

Kılıçdaroğlu 'evet' verecek

"Sayın Kılıçdaroğlu'nun bir dediği bir dediğini tutmuyor. Esasen gizli olarak bizi destekliyor. Sanıyorum ki; gizli bir şekilde 'evet' verecek. Neden? Geçen gün ağzından kaçırdı. Aynen şunu söyledi; 'bu yeni sistem gelirse, vatandaş evet derse, cumhurbaşkanıyla, başbakan kavga ederse, kriz çıkarsa ne olacak?' Ya zaten biz böyle bir kriz çıkmaması için bunu getiriyoruz sayın Kılıçdaroğlu. Zaten hep kavga olmuş hep. Bir otomobil düşünün, iki tane direksiyonu var. Otomobilde iki tane direksiyon olur mu? Türkiye'de var. Birisi sağa, birisi geri, birisi ileri vitese derken otomobil sürekli 10 ayda devriliyor. Neticede bunun faturasını millet ödüyor."

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.