Bakan Işık'tan Gaziler Günü mesajı: Ülke olarak borçluyuz

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, 19 Eylül Gaziler Günü için mesaj yayımladı. Mesajda Işık, "Ülkemi̇z, onların fedakarlıkları sayesinde bugünlere ulaşmıştır." ifadesinde bulundu.

Bakan Işık'tan Gaziler Günü mesajı: Ülke olarak borçluyuz
18 Eylül 2016 Pazar 12:35

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, 19 Eylül Gaziler Günü için mesaj yayımladı. Işık mesajında  15 Temmuz darbe girişimi sırasında istikbali ve istiklali için verdiği mücadeledeki birlik ve beraberliğe değinerek  cumhuri̇yeti̇n kurucusu Gazi̇ Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere azi̇z şehitler ile ebedi̇yete intikal eden gazi̇leri rahmetle anarak, hayattaki gazi̇lere ise şükranlarını ilettiğini belirtti.

Bakan Işık'ın 19 Eylül Gazi Günü mesajı:

"Son yaşanan 15 Temmuz hain darbe girişiminde de görüldüğü gibi milletimizin her bir ferdi, istiklal ve istikbali için hiç çekinmeden canlarını feda etmişlerdir. Hainlere karşı duran kahraman askerlerimizle, polislerimizle omuz omuza dayanışma örneği gösteren aziz milletimizden çok sayıda kahraman, gazilik mertebesine yükselmiştir. Tehditler karşısında kendilerini siper ederek mücadele eden gazilerimize ülke olarak borçluyuz. Ülkemi̇z, onların fedakarlıkları sayesinde bugünlere ulaşmıştır."

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.