Bakan Kurtulmuş protokoldeki kavganın arasında kaldı

Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, protokolde oturduğu sırada çıkan kavgada ezilme tehlikesi atlattı.

Bakan Kurtulmuş protokoldeki kavganın arasında kaldı
23 Temmuz 2017 Pazar 18:44

Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, memleketi Ordu'da düzenlenen şenliklere katıldı. Ordu'nun Aybastı İlçesi'nde Perşembe Yaylası Şenlikleri'ndeki protokolda oturmadan önce Büyükşehir Belediyesi Zabıtası ekipleri, gelen İl Emniyet Müdürü Suat Çelik'in protokol sırasına oturmasına izin vermedi.

Kurtulmuş, kalabalıktakileri selamlayarak protokoldeki yerine oturdu. Gerginlik bu anlarda da devam etti. Kurtulmuş protokoldeyken Ordu Valisi Seddar Yavuz ile Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz da şenlik alanında protokol için hazırlanmış tribünde oturup kendi arasında konuşurken, İl Emniyet Müdürü Suat Çelik'in korumalarıyla, onun oturmasını engelleyen Zabıta ve Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz'ın korumaları arasında kavga çıktı.

Yumruk ve tekmelerin havada uçuştuğu kavgada Bakan Kurtulmuş, ezilme tehlikesi atlattı. Kavganın içinde kalan Bakan Kurtulmuş, korumaları ve komandoların eşliğinde meydandan çıkarılarak güvenlik nedeniyle bölgeden hızla uzaklaştırıldı.

Ordu Garnizon ve İl Jandarma Komutanı Albay Sedat Sarıkaya, kavga ardından protokolün yanına gitmeye çalışan çevredekileri sakinleştirmeye çalıştı. Bakan Kurtulmuş'un meydanı terk etmesi üzerine, Vali Seddar Yavuz ve İl Emniyet Müdürü Suat Çelik de yoğun güvenlik önlemi altında bölgeden uzaklaştı. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.