Bakan Recep Akdağ'dan İbrahim Erkal açıklaması

Dün beyin kanaması geçiren şarkıcı İbrahim Erkal'ın son durumu hakkında Sağlık Bakanı Recep Akdağ açıklama yaptı. İbrahim Erkal'ın son durumu nasıl? İşte Bakan Akdağ'dan İbrahim Erkal açıklaması...

Bakan Recep Akdağ'dan İbrahim Erkal açıklaması
13 Nisan 2017 Perşembe 14:47

Erzurum Valiliğine, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ile Sağlık Bakanı Recep Akdağ ziyarette bulundu. Ziyaretin ardından 2017 yılı 2. İl Koordinasyon Kurulu toplantısına katılan Bakan Arslan ve Akdağ, önemli açıklamalarda bulundu.

Program sonrasında dün beyin kanaması geçirerek hastaneye kaldırılan şarkıcı İbrahim Erkal'ın durumu hakkında Bakan Akdağ'a soru soruldu.

Akdağ, “İbrahim Erkal’ın sağlık durumuyla ilgili bu sabah ben malumat aldım, dün de görüşmüştüm başhekimle. Maalesef İbrahim Erkal’ın sağlık durumu ciddiyetini muhafaza ediyor. Herhangi bir olumlu yöne doğru eğilim yok. Arkadaşlarımız gayret ediyor" diye konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.