Bank Asya Yönetim Kurulu'ndan Erhan Birgili tutuklandı

Sakarya'da, Fetullahçı Terör Örgütü soruşturması kapsamında 4 Eylül'den bu yana gözaltında olan Bank Asya Yönetim Kurulu eski Başkanı Erhan Birgili tutuklandı.

Bank Asya Yönetim Kurulu'ndan Erhan Birgili tutuklandı
23 Eylül 2016 Cuma 22:29


Sakarya'da, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında 4 Eylül'den bu yana gözaltında olan Bank Asya Yönetim Kurulu eski Başkanı Erhan Birgili tutuklandı.

Bank Asya Yönetim Kurulu eski Başkanı Erhan Birgili Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla Aydın İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alınmıştı

Sakarya Üniversitesi İşletme Fakültesi'nde 2005-2011 yılları arasında görev yapan Erhan Birgili, bugün adliyeye sevk edildi. 

Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığının FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin başlattığı soruşturma kapsamında eski Bank Asya Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Birgili, 'Anayasal düzeni ortadan kaldırmaya teşebbüs etme ve silahlı terör örgütüne üye olmak' suçlarından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.