Başbakan Binali Yıldırım: Elebaşları ele geçirildi

Başbakan Binali Yıldırım, askeri girişim ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Başbakan Binali Yıldırım: Elebaşları ele geçirildi
16 Temmuz 2016 Cumartesi 02:29

Başbakan Binali Yıldırım, FETÖ tarafından yapılan askeri girişim yapanların ele başlarının ele geçirildiğini dile getirirdi.

Yıldırım, "Hiç kimse endişe etmesin, görevimizin başındayız. Bizi millet getirdi, götürecek olan tek güç de milletin kendisidir. Birinci Ordu Komutanı herkesin kışlasına dönmesi yönünde talimatını vermiştir. Hatta birkaç tane bu işin elebaşıları da ele geçirilmiştir, gereği yapılmıştır. Aynı şekilde bütün diğer illerimizde de buna benzer olaylar yaşanmaktadır. Bazı yerlerde tanklar çekilmeye başlamıştır. İnşallah bu işin sonunda millet kazanacak, demokrasi kazanacak. Darbe girişimine kalkışanlar en çetin şekilde cezalarını göreceklerdir. Bütün milletim bu gece uyumasın diyorum." diye konuştu.

Kaynak: Sabah


Etiketler; #fetö #darbe
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.