Başbakan'dan CHP'li vekil Bozkurt'a sert tepki

Başbakan Binali Yıldırım, CHP Konya Milletvekili Hüsnü Bozkurt ile CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na sert tepki gösterdi. 

Başbakan'dan CHP'li vekil Bozkurt'a sert tepki
03 Nisan 2017 Pazartesi 15:31

Başbakan Binali Yıldırım, 'evet' oyu kullanacak seçmenleri tehdit eden ve hakkında soruşturma açılan CHP Konya Milletvekili Hüsnü Bozkurt ile CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na sert tepki gösterdi. 

'Kontrollü darbe' ifadesini kullanan Kılıçdaroğlu'na yönelik Yıldırım, "Böyle bir iddiayı ortaya koyan bunu ispatla mükelleftir. Bu millet bir bağımsızlık destanı yazdı. 'Efendim 21.00'de darbe mi olur' diyor. Şu kepazeliğe bak. Millet uçurumun kenarından dönmüş, 15 Temmuz darbe mi, değil mi diye hiç yeri olmayan bir konuyu gündeme getiriyor. Ana muhalefet partisinin başkanı sıradan biri değil. Yazıklar olsun. Bazı dost bildiğimiz ülkeler de onu söylüyor. Senin onlardan farkın ne? Bu FETÖ'cü alçakların arkasında durmayı artık bırak." diye konuştu.

Binali Yıldırım, CHP'li Bozkurt içinse şunları söyledi:

CHP'li Bir tane densiz milletvekili çıkmış 'evet verenleri denize dökeceğiz' diyor, kimsin sen Türk milletine hakaret ediyor. Haddini bil, bu ülkenin bayrağının altında siyaset yapıp, milleti tehdit etmek senin ne haddine. Akıllı olun, sakin olun.Alçak sen kimsin Türk milletine hakaret ediyorsun.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.