Başbakan'dan Edirnekapı Şehitliği'ne ziyaret - 15 Temmuz etkinlikleri başladı

Başbakan Binali Yıldırım, 15 Temmuz şehitlerini anmak için Edirnekapı Şehitliği'ni ziyaret etti. Şehitlik ziyareti ile anma etkinlikleri de başlamış oldu.

Başbakan'dan Edirnekapı Şehitliği'ne ziyaret - 15 Temmuz etkinlikleri başladı
11 Temmuz 2017 Salı 12:25

15 Temmuz anma etkinlikleri Edirnekapı Şehitliği'ne yapılan ziyaret ile başladı. Başbakan Binali Yıldırım, 15 Temmuz'da şehit olanları anmak için Edirnekapı Şehitliği'ni ziyaret etti. 

11-16 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek olan etkinlikler Binali Yıldırım'ın yaptığı ziyaret ile başlamış oldu. Bugün, 15 Temmuz'da şehit olanların kabirlerine ziyaretlerin yanı sıra öğle namazını müteakip 81 ilde ulu camiler ve selatin camilerinde mevlid-i şerif okunacak. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da bu anma törenleri kapsamında Şehit Ömer Halisdemir ve Şehit Erol Olçok'un kabirlerini ziyaret edecek. Erdoğan'a Meclis Başkanı İsmail Kahraman ve Başbakan Yıldırım da eşlik edecek. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.