Başbakan Yıldırım'dan flaş Afrin açıklaması

Başbakan Binali Yıldırım, Afrin'de devam eden Zeytin Dalı Harekatı'na yönelik açıklamalarda bulundu. Yıldırım, "Tehdit bize nereden gelirse, bizim için orası hedeftir" dedi.

Başbakan Yıldırım'dan flaş Afrin açıklaması
04 Mart 2018 Pazar 14:29

Başbakan Binali Yıldırım, AK Parti'nin Muğla İl kadın kolları kongresinde konuştu. Yıldırım'ın kanuşmasından satırbaşları şöyle;

Afrin'de analar ne aslanlar doğurmuş. Mehmetlerimiz destan yazıyor. Askerlerimiz ve ÖSO Raco'yu aldı, Afrin'e amin adımlarla ilerliyor. 

Bayrağı daha da yükseklere çıkaracağız. Şehitlere olan borcumuzu ancak böyle öderiz. Tehdit bize nereden gelirse, bizim için orası hedeftir. 

Terörün acısını dindirmek için oradayız. Fırat Kalkanı ile oluşturduğumuz güvenli bölgeler gibi Afrin'i de asıl sahiplerine teslim edeceğiz.

FETÖ'cü hainler bugün hesap veriyor. 15 Temmuz gecesi meydanlara inen vatandaşlarımızın yarısı kadınlardan oluşuyordu.

AK Parti her türlü ayrımcılığı reddeder. AK Parti, kadının emeğini, aklını siyasete taşıyan partidir.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.