Bayram Gelmeden Biletler Tükendi!

Kurban bayramı öncesi biletler tükendi.Tüm Otobüsçüler Federasyonu (TOF) Genel Başkanı ve TOBB Kara yolu Yolcu Taşımacılığı Sektör Meclis Başkanı Mustafa Yıldırım tatilcilerin acele etmesini söyledi.Kurban bayramı otobüs biletleri ile ilgili açıklama haberimizde.

Bayram Gelmeden Biletler Tükendi!
06 Eylül 2016 Salı 23:17

Tüm Otobüscüler Federasyonu (TOF) Genel Başkanı ve TOBB Karayolu Yolcu Taşımacılığı Sektör Meclis Başkanı Mustafa Yıldırım, "Okullar açılmadan son tatilini yapmak isteyen yolcuların talepleri dolayısıyla otobüs biletleri tükendi" dedi.

15 Temmuz'daki darbe girişimi nedeniyle kamu kurum ve kuruluşlarında yıllık izinlerin kaldırıldığını hatırlatan Yıldırım, bu sebeple tatil sezonunun geç başladığını ifade etti. Yıldırım, 9-10-11 ve 12 Eylül itibarıyla otobüs biletlerinin tükendiğini belirterek, "10 milyon yolcuyu hedefleyen otobüs firmaları, vatandaşların mağdur olmaması amacıyla 6 bin ek sefer için bilet satışlarına başladı" diye konuştu.

Bilet almayı düşünen vatandaşların acele etmesini isteyen Yıldırım, korsan bilet konusunda da uyarıda bulundu. Vatandaşların biletsiz, yani korsan seyahat etmemeleri gerektiğini ifade eden Yıldırım, otogarlar dışından kalkan araçlara da itibar edilmemesi uyarısında bulundu. Yıldırım, "Bu ve buna benzer durumların 444 27 07 numaralı Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Çağrı Merkezine ve güvenlik güçlerine bildirilmesini rica ediyoruz. Kaza riskinin azaltılması için bayram süresince mümkün olduğunca özel araçlar yerine toplu taşıma araçlarının kullanılmasını öneriyoruz" dedi.

Yıldırım, tatil dönüşünde sıkıntı yaşanmaması için biletlerin gidiş-dönüş şeklinde alınmasını da önerdi. Bilet fiyatlarında zam olmadığını ifade eden Yıldırım, "Firmaların yüzde 30'a varan indirim yapma imkanı var, ancak tatil sezonlarında uygulamıyorlar" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.