BBP Genel Başkanı Destici'den Meral Akşener'e davet

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, yeni parti kuracağı iddiasında bulunan Meral Akşener'e davette bulundu.

BBP Genel Başkanı Destici'den Meral Akşener'e davet
20 Nisan 2017 Perşembe 10:16

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Meral Akşener’in yeni bir parti kuracağı iddiasıyla ilgili konuştu. Akşener'e davette bulunan Destici, “Biz o süreci yaşamış bir siyasi partiyiz. Dolayısıyla benim tüm ülküdaşlarıma çağrım şudur: Türkiye’nin, ülkücülerin ve Türk milliyetçilerinin bölünmesine değil birleşmesine ihtiyaç vardır. Bizim amacımız tüm ülkücüleri birleştirmektir. BBP bu amaçla kurulmuştur. Ayrı bir heyecan aramalarına gerek yok. Burada parti var, ocak var, teşkilat var. Buyursunlar gelsinler. Buradan da daha geniş kucaklama yaparız.” dedi. 

Habertürk'te yer alan habere göre Destici, referandumda  AK Parti, MHP ve BBP'nin kazandığını söyledi. Destici, “Zafer bu 3 partinin zaferidir. ‘Evet’ diyenlerin zaferidir. Bazıları Kürt oyları diye bir oydan bahsetmektedir. Biz Kürt’ü, Türkmen’i, Çerkez’i, Laz’ı, Alevi’si, Sünni’si hep birlikte büyük Türk milletiyiz. Bir kere, bu şekilde oyları tasnif etmek etnik bölücülüktür” diye konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.