Bekir Bozdağ hemen talimatı verdi

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, 15 Temmuz darbe girişiminde şehit olanların yakınları için talimat verdi.

Bekir Bozdağ hemen talimatı verdi
31 Mayıs 2017 Çarşamba 10:58

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğüne verdiği talimatla darbe girişimi duruşmalarını izleyen şehit ailelerinin talep ve ihtiyaçlarının karşılanması için talimat verdi. 

Talimatın ardından Sincan'daki duruşma salonunun bulunduğu bölgeye şehit yakınlarının ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla özel bir kantin açıldı. Cezaevi yerleşkesi içinde Sincan Belediyesince şehit ailelerine çeşitli ikramlarda bulunulmak üzere çadır kurulmasına da izin verildi.

İstanbul Silivri'deki duruşma salonunda şehit yakınlarının salonun arka kısımlarında kaldıklarını belirtmeleri üzerine de Bozdağ'ın, şehit yakınlarının duruşma salonun ön kısımlarına alınmasını istediği bildirildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.