Bolu'da terör operasyonunda 5 kişi gözaltına alındı

Bolu'da, Ankara'dan gelen özel harekat ekipleri tarafından yapılan terör operasyonu sırasında terör örgütüne yardım ve yataklık eden biri kadın 4'ü üniversite öğrencisi olmak üzere 5 zanlı daha gözaltına alındı.

Bolu'da terör operasyonunda 5 kişi gözaltına alındı
10 Nisan 2016 Pazar 14:01

Bolu'da, Ankara'dan gelen özel harekat ekipleri tarafından yapılan terör operasyonu sırasında 2 teröristin ölü ele geçirilirken terör örgütüne yardım ve yataklık eden biri kadın 4'ü üniversite öğrencisi olmak üzere 5 zanlı daha gözaltına alındı.
Alınan bilgiye göre, terör örgütüne yardım ve yataklık yaptığı iddiasıyla 7 Nisan'da Abant İzzet Baysal Üniversitesinde eğitim gören M.E. ve G.Ö'yü gözaltına alan ekipler, soruşturmayı genişleterek Abant İzzet Baysal Üniversitesi öğrencisi N.A, A.Y, M.E. ve A.Y. ile Bolu'da yaşayan D.D. adlı kadını yakaladı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.