Bursa'da 2 otomobil kafa kafaya çarpıştı!

Bursa’nın İnegöl ilçesinde meydana gelen iki otomobilin kafa kafaya çarpıştığı kazada ikisi çocuk 6 kişi yaralandı. Can pazarının yaşandığı kazada yoldan geçen sürücüler yaralılar için seferber oldu.

Bursa'da 2 otomobil kafa kafaya çarpıştı!
01 Eylül 2016 Perşembe 22:50


        İnegöl ilçesi Şipali Mahallesi'nden ilçe merkezine seyir halinde olan Erhan Karaata (36) idaresindeki otomobil, sürücüsünün dikkatsizliği nedeniyle kontrolden çıktı. Şerit ihlali yapan otomobil karşı yönden gelen 21 yaşındaki Berat Baştürk'ün kullandığı otomobil ile kafa kafaya çarpıştı. Kazanın ardından savrulan sürücü Erhan Karaata ile birlikte araçta bulunan Aylin Serap Karaata (5), Kenan Ahmet Karaata (2), Ayşegül Karaata (36) ile diğer otomobilde bulunan Zeynep Merve Yakut (22) ve Kemal Yılmaz (23) yaralandı.
        Yaralanan ikisi çocuk 6 yaralı Sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk müdahalenin ardından İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.