Bütün sağlık çalışanlarının izinleri iptal edildi!

Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu tarafından, ülke genelindeki bütün idari izinler iptal edildi.

Bütün sağlık çalışanlarının izinleri iptal edildi!
18 Temmuz 2016 Pazartesi 16:10

Bütün sağlık çalışanlarının izinleri iptal edildi.

Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu tarafından yapılan açıklamada, sağlık çalışanlarının idari izinlerinin kaldırıldığı kaydedildi. 15 Temmuz akşamı gerçekleştirilen darbe girişimi sonrasında iki gündür aralıksız mesai yapan sağlık çalışanlarının izinleri iptal edildi.

Kurumdan yapılan açıklamada, "Sağlık çalışanlarının zorunlu izinleri dışındaki tüm idari izinleri Türkiye'nin içinde bulunduğu zor durum nedeniyle iptal ettik. Kurum iptal etmese dahi tüm çalışanlarımız bu şartlarda görevinin başında durur" ifadelerine yer verildi.

Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Başkanı Prof. Dr. Alper Cihan, geçtiğimiz cumartesi günü sağlık çalışanlarına teşekkür ederek, "Tüm halkımızla beraber milli iradeyi dimdik ayakta tutan, sabaha kadar bütün hastanelerimizde bizlerle görevde olan ve olmaya devam eden bu vatanın fedakar evlatları sağlık ordumuza minnettarız" açıklamasında bulunmuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.