Bylock kullanan kişiye 10 yıl 6 ay ceza

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen FETÖ soruşturması kapsamında Bylock kullanıcısı olan şüpheliye 10 yıl 6 ay ceza verdi.

Bylock kullanan kişiye 10 yıl 6 ay ceza
27 Temmuz 2017 Perşembe 15:42

FETÖ üyesi olduğu iddiasıyla İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca hakkında iddianame düzenlenen ve  Bylock kullancısı olduğu belirlenen şüpheli için İstanbul 29. Ağır Ceza Mahkemesi, son kararını verdi. 

Hakim Mustafa Çakar başkanlığındaki heyet, şüpheliye istikrarlı şekilde Bylock kullancısı olduğu ve terör örgütü üyesi olduğunun sabit olduğu gerekçesiyle 10 yıl 6 ay ceza verdi. Mahkeme, şüphelinin duruşmalarda lehte değerlendirilebilinecek olumlu bir davranışı bulunmadığına hükmetti ve herhangi bir indirim yapmadı. Kararın gerekçesinin daha sonra açıklanacağı öğrenildi.


Etiketler; #fetö #bylock
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.