Bylock kullananlara operasyon: 20 gözaltı

Fetullahçı Terör Örgütü soruşturması kapsamında terör örgütünün örgütün kriptolu haberleşme programı "ByLock" kullandıkları iddia edilen kişilere yönelik operasyon düzenlendi.

Bylock kullananlara operasyon: 20 gözaltı
14 Temmuz 2017 Cuma 12:40

Denizli'deki Acıpayam Cumhuriyet Başsavcılığınca Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında terör örgütünün gizli haberleşme programını kullandıkları iddia edilen 20 kişi gözaltına alındı.

FETÖ'ye yönelik yürütülen soruşturma çerçevesinde örgütün kriptolu haberleşme programı "ByLock" kullandıkları iddia edilen, aralarında ihraç edilen ve açığa alınan öğretmen ile kamu görevlilerinin bulunduğu 20 kişi hakkında yakalama kararı çıkarıldı. 

Hakkında yakalama kararı çıkarılan şüpheliler için İlçe Jandarma Komutanlığı ile İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ekiplerince eş zamanlı olarak 15 adrese operasyon düzenledi. 20 kişşi gözaltı altına alındı. Şüpheliler jandarmadaki işlemlerinin sürdüğü belirtildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.