Can Dündar'a saldırı soruşturmasında 5 kişi gözaltında

Can Dündar'ın MİT TIR'larının aranması davasında yapılan saldırı sonrasında açılan soruşturmada 2 kişi daha gözaltına alındı.

Can Dündar'a saldırı soruşturmasında 5 kişi gözaltında
09 Mayıs 2016 Pazartesi 12:31

Can Dündar'ın MİT TIR'larının aranması davasında yapılan saldırı sonrasında açılan soruşturmada 2 kişi daha gözaltına alındı. Gözaltı sayısı 5'e yükseldi.

MİT Tırları durdurulmasında olay anına ait görüntüleri yayınlayan Can Dündar ve Erdem Gül'ün, İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından görülen davada sırasında Can dündar'a yapılan silahlı saldırıda 2 kişi daha gözaltına alındı. Saldırı sonrasında gözaltına alınanların sayısı 5'e yükseldi.

Olay yerinde yakalanan Saldırgan Murat Ş., ile cumartesi günü de silah temin eden ve gözcülük yapan iki kişi daha gözaltına alınmıştı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.