Canlı bomba yakalandı! Suriye sınırında canlı bomba ile 9 DAEŞ mensubu terörist yakalandı

Suriye'den Türkiye'ye yasa dışı yollarla geçmeye çalışan bir canlı bomba yakalandı. Canlı bombanın DAEŞ mensubu bir militan olduğu öğrenildi. Ayrıca canlı bomba ile birlikte 9 IŞİD militanı da yakalandı.

Canlı bomba yakalandı! Suriye sınırında canlı bomba ile 9  DAEŞ mensubu terörist yakalandı
22 Mart 2016 Salı 18:58

DAEŞ'in dünya genelinde sürdürüğü canlı bomba eylemleri güzergah olarak Türkiye'yi kullanmak istiyor. Suriye sınırından yasa dışı yollarla Türkiye'ye geçmeye çalışan 10 DAEŞ (IŞİD) militanı yakalandı. Yakalanan IŞİD militanlarından birinin canlı bomba olduğunu Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) doğruladı. Yakalanan canlı bomba ve diğer DAEŞ militanlarının sorgulama işlemlerine devam ediliyor. 

Canlı bombanın üzerinde düzenlekle yakalandığı belirtiliyor.

DAEŞ 19 Mart Cumaretesi İstanbul İstiklal Caddesi'nde bir İsrail kafilesine canlı bomba eylemi gerçekleştirmiş bugün de Belçika'nın başkenti Brüksel'de havalimanı ve Belçika metrosuna canlı bomba eylemiş düzenlemişti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.