Çeşme'de atık su borusu patladı! Kanalizayon Kokusu Tüm Çeşmeyi Sardı Turistler Kaçıyor

Boru patlaması sonucu yol suyla dolarken, etrafa kötü koku yayıldı. Koronavirüs salgını sonrası dönemde, Türkiye uluslararası diplomasi girişimleriyle ülkeye yabancı turist girişinin önünü açmaya çalışıyor.

Çeşme'de atık su borusu patladı! Kanalizayon Kokusu Tüm Çeşmeyi Sardı Turistler Kaçıyor
Kamusaati
Kamusaati
29 Haziran 2020 Pazartesi 15:24

Salgın sonucu ülkelerin getirdiği seyahat yasağına bağlı olarak turist sayısı azalırken, İzmir'in turistik Çeşme ilçesinde istenmeyen görüntüler kaydedildi. Çeşme'nin Musalla Mahallesi'ndeki, İzmir Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi'ne (İZSU) ait arıtma tesisinde dün öğle saatlerinde boru patladı.

YOL, ATIK SUYLA KAPLANDI

Atık su, patlayan borudan dakikalarca arıtma tesisinin hemen önündeki sokağa taştı. Yol atık suyla doldu, etrafa kötü koku yayıldı.

Suyla dolan yolda park halinde bulunan 3 otomobil, 1 minibüs, 1 kamyon ve 1 forkliftin sahibi, araçlarına ulaşmakta güçlük çekti.

TURİSTİK BÖLGEYE YAKIN

Turistlerin, lüks yat ve restoranların yer aldığı Çeşme Yat Limanı'na 200 metre mesafedeki yola dolan su, İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne ait 3 vidanjör ile tahliye edildi.

ENDİŞELENDİREN GÖRÜNTÜ

4 saat sonra yol tekrar trafiğe açılırken, arıma tesisindeki patlayan borunun da onarımı yapıldı.

Halihazırda azalan turist sayısına ek olarak oluşan manzara, turizmcileri endişelendirdi.

Çeşme'de atık su borusu patladı #2

Çeşme'de atık su borusu patladı #3

Çeşme'de atık su borusu patladı #4

Çeşme'de atık su borusu patladı #5

En Güncel İş İlanları Yayınlandığı anda Sosyal medya hesaplarımızda Yer Alacaktır. Aşağıdaki Grubumuza katılarak yayınlanacak iş ilanlarından ilk Siz Haberdar olabilirsiniz

TÜRKİYE GENELİ İŞ İLANLARI KAMU PERSONELİ ALIMI İLANLARI
Üyelere Özel grup · 3.878.849 üye
Gruba Katılmak İçin Buraya TIKLAYINIZ
KAMU VE ÖZEL SEKTÖR PERSONEL ALIMI iŞÇİ ALIMLARI PAYLAŞIMI BİNLERCE İŞ İLANI İÇİN GRUBA KATILIN ARKADAŞLARINIZI DAVET EDİN

Sitemizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarımız Üzerindende Takip Edebilirsiniz.. İlginiz İçin Teşekkür Ederiz Kamusaati.com

twitter-logo – Ömer Sezer Android uygulama paketlerinin doğrulanması ve imza kontrollerinin ...

 

Bu yazının tüm hakları www.kamusaati.com'a aittir. 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanununun 36. maddesi uyarınca alıntılanamaz. Telif hakları saklı tutulmuş bu yazının alıntılanması halinde yasal takip yapılacaktır. ©


Kaynak: Kamu Saati Özel
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.