CHP'de yeni genel başkan adayı iddiası

CHP'deki bir siyasetçinin genel başkanlık için hazırlık içerisinde olduğu iddiaları Ankara kulislerinde dolanmaya başladı. İşte o iddia...

CHP'de yeni genel başkan adayı iddiası
24 Ekim 2016 Pazartesi 09:16

Ankara kulislerinde CHP içinde bulunan bir siyasetçinin genel başkanlık hazırlıkları yaptığı iddiası dolanmaya başlandı. Sözcü'nün köşe yazarı Zeynep Gürcanlı bugünkü yazısına göre CHP'de genel başkanlık için hazırlık yapan adayına değindi.

İşte Zeynep Gürcanlı'nın yeni genel başkan adayı için yazısından bir kısmı:

CHP Genel Merkezi'nde, önümüzdeki günlerde bir tüzük kurultayı yapılması planlanıyor.

Ancak bu tüzük kurultayını ya da ardından gelecek başkanlık tartışmalarının yaratacağı kaotiksiyaset iklimini, “fırsata çevirme” peşinde olanlar da yok değil… CHP kulislerinde, halen parti yönetiminde olan önemli isimlerden birinin genel başkanlık için çalışmaya başladığı konuşuluyor.

Genel başkanlık için nabız yoklamaya başlayan bu siyasetçinin, ilk “denemeyi” ise geçtiğimiz günlerde Güneydoğu illerimizden birine yaptığı bir ziyaret ve orada yaptığı konuşmalarla gerçekleştirdiği ifade ediliyor.

Kamuoyu önündeki pek çok etkinlikte Kılıçdaroğlu'nun en yakınında duran bu CHP'li siyasetçinin yaptığı ilk denemede, liderlik için pek geçer not alamadığı da kulislere yansımış durumda…

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.