CHP'den tek tip kıyafet tepkisi

Fetullah Gülen, Adil Öksüz, Kemal Batmaz gibi isimlerin de sanıklar arasında yer aldığı dava sırasında CHP Grup Başkanvekili Levent Gök, tek tip kıyafet tepkisi gösterdi.

CHP'den tek tip kıyafet tepkisi
01 Ağustos 2017 Salı 13:41

CHP Grup Başkanvekili Levent Gök, Ankara Sincan'da görülen Akıncı Üssü davası sırasında açıklama yaptı. Gök'ün tek tip kıyafete karşı yaptığı açıklama ile CHP'den bir kez daha tepki gelmiş oldu.

Sincan'da görüşülmeye başlayan  ve Fetullah Gülen, Adil Öksüz, Kemal Batmaz gibi isimlerin de sanıklar arasında olduğu davaya Cumhuriyet Halk Partisi'nden de bir heyet müdahil oldu.

Duruşma sürerken, salon dışında gazetecilere açıklama yapan CHP'li Gök, tek tip kıyafet sorusuna "Bu konularda dikkatli olunmasında yarar var. Ben geçtiğimiz yıllardan şunu hatırlıyorum; daha önce bir tek tip uygulaması yapılmıştı. Tek tip uygulaması yapılan sanıklar AİHM'ye tazminat başvurusunda bulundular ve kazandılar. Sorunları duygusal açıdan değil de hukuksal açıdan çözmek gerekir. Türkiye başka bir sorunla karşılaşabilir." diye cevap verdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.