CHP'li belediye başkanından skandal sözler - Büyük tepki çekti

18 Mart Çanakkale Zaferi için törene katılan CHP’li Belediye Başkanı Ülgür Gökhan'ın sosyal medyadan yazdığı sözlere büyük tepki geldi.

CHP'li belediye başkanından skandal sözler - Büyük tepki çekti
19 Mart 2017 Pazar 16:21

CHP’li Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, dün Çanakkale Savaşı’nın 102’nci yılı nedeni ile 18 Mart Stadyumu’nda yapılan törene katıldı. Törende konuşan Gökhan, törende bulunan vatandaşlar tarafında yuhalandı. 

Gökhan'ın protesto edildiğini sosyal medyadan paylaşan TRT Haber spikeri Ahmet Cihat Sancar tepki ile karşılaştı. Sancar'a "senin gibi kafalara karşı hayır" diyen Gökhan'a sosyal medyadan tepki gösterildi. Sancar'da Gökhan'a "Şahit olduğum bir durumu paylaştım. Ben sizinle senli benli konuşmuyorum. Edebinizi takının" diye cevap verdi. Sancar'ın sözlerine karşı Gökhan şu şekilde karşılık verdi:

"Seninle muhatap olduğuma şükret cevap vermeye bile değmezsin."

Sosyal medya kullanıcılara Gökhan'a şu şekilde tepki gösterdi:

- "Belediye başkanı seçmeniyle böyle konuşur mu."

- "Çok ayıp. Böyle bir söz ne olursa olsun bir belediye başkanına yakışır mı?"

- "Kaf dağından ineceğiniz için EVET."


Etiketler; #CHP #18 mart
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.