CHP'li Bozkurt'tan soruşturmaya dair ilk açıklama

Söylediği sözler nedeniyle hakkında soruşturma açılan CHP Konya Milletvekili Hüsnü Bozkurt'tan ilk açıklama geldi. Bozkurt, programda söylediği sözlerin arkasında olduğunu dile getirdi.

CHP'li Bozkurt'tan soruşturmaya dair ilk açıklama
03 Nisan 2017 Pazartesi 14:13

Katıldığı programda 'evet' oyu kullanacaklara yönelik "Sizi İzmir'e kadar kovalamazsak, anamızdan emdiğimiz süt helal olmasın. Sizi de, yedi göbek sülalenizi de, bütün emperyalistleri de yine İzmir'den denize dökeriz" sözlerini söyleyen CHP Konya Milletvekili Hüsnü Bozkurt hakkında soruşturma açıldı.

Soruşturma ile ilgili ilk açıklama Bozkurt'tan geldi. 

Bozkurt, "O programdaki tüm sözlerimin arkasındayım. Sözlerim, ülkemizi bölmek isteyenlere, emperyalist güçlere ve işbirlikçilerine. 1 saatlik konuşmamın tek bir cümlesini bağlamından koparıp çarpıtarak 'Evet, diyenleri denize dökecekmiş' diye bir yalanla beni karalamaya çalışanların amacını anlıyorum" diye konuştu.


Etiketler; #CHP #referandum
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.