CHP'li Hüsnü Bozkurt'un twitter hesabını AYYILDIZ TİM hackledi

Referandumda 'evet' oyu kullanacakları tehdit eden CHP Konya Milletvekili Hüsnü Bozkurt'un Twitter hesabı AYYILDIZ TİM tarafından hacklendi. Hesabı hackleyen AYYILDIZ TİM, Bozkurt'un hesabından bir de mesaj yayımladı.

CHP'li Hüsnü Bozkurt'un twitter hesabını AYYILDIZ TİM hackledi
04 Nisan 2017 Salı 15:39

Referandumda 'evet' oyu kullanacakları 'Sizi de sizin yedi göbek sülalenizi de bütün emperyalistleri de yine İzmir'den denize dökeriz' diyen CHP Konya Milletvekili Hüsnü Bozkurt'un Twitter hesabı hacklendi. AYYILDIZ TİM tarafından hacklenen Twitter hesabında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın resmi ile birlikte bir de yazı paylaşıldı.

AYYILDIZ TİM, Erdoğan'ın resminin altına ''Yapmış olduğum saçma sapan açıklamalardan oötürü başta yüce Tük milleti ve Cumhurbaşkanımızdan özür dilerim'  diyerek bir de yazı yazdı. Hackledikleri Twitter hesabından Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ile AK Partili Efkan Ala'yı takip etmeye başlayan hackerlar, 'Kararımız evet' dedi.

Bozkurt'un hacklendiğini CHP İstanbul millletvekili Mahmut Tanal duyurdu. Tanal, Twitter'dan yaptığı paylaşımda 'Konya milletvekilimiz Hüsnü Bozkurt'un hesabı hacklendi yazılanları ciddiye almayalım. Lütfen paylaşalım' dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.