Cizre'de bombalı saldırı: 11 şehit, 78 yaralı

Şırnak’ın Cizre İlçe Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Müdürlüğü yakınlarında teröristler tarafından bombalı araç ile saldırı yapıldı. Saldırıda ilk belirlemelere göre 11 polis şehit olurken, 78 kişi yaralandı. Şırnak Cizre saldırısına ait görüntüler haberimizde.

Cizre'de bombalı saldırı: 11 şehit, 78 yaralı
26 Ağustos 2016 Cuma 09:35

Şırnak'ın Cizre İlçe Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Grup Amirliğine yaklaşık 50 metre yakınlarında PKK mensupları tarafından saldırı düzenlendi.

Teröristlerin polis kontrol noktasına yaptığı bomba yüklü araçla yaptığı saldırı bölgeden yoğun dumanlar çıkmasına neden oldu. Bomba yüklü araç saldırısının şiddetiyle Nur, Cudi, Konak, Dicle ve birçok ev ve işyerinin camı kırıldı. Olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye gönderilirken patlama bölgesine çok sayıda zırhlı aracında sevki yapıldı.

8 Şehit, 45 yaralı

Şırnak'ın Cizre ilçesinde polis noktasına PKK'lı teröristler tarafından bombalı saldırı düzenlendi. Cizre Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Amirliğine 50 metre uzaklıkta meydana gelen patlamada, 11 polis memuru şehit oldu, 78 kişi yaralandı. 

Saldırının bomba yüklü bir araçla gerçekleştiği öğrenildi. Saldırı sonrasında bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldı. 

Saldırı yerinden görüntüler için TIKLAYINIZ


Sağlık Bakanlığı açıklaması

Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada bomba yüklü araçla yapılan saldırının yaşandığı bölgeye  2 helikopter ile 12 ambulans gönderilerek müdahalede bulunduğu belirtildi. Bakanlık, Şırnak'taki sağlık personellerini acil olarak göreve çağırdı.
 


Etiketler; #cizre #terör
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Akif - 8 yıl önce
Soysuzlar için yaşasın Cehennem var
Avatar
Yavuz - 8 yıl önce
Başarayacaksınız. Bu millet çok büyük.