Cizre'den acı haber geldi

Şırnak'ın Cizre ilçesinde yapılan operasyonlarda 1 asker ve 1 polis memuru şehit oldu!

Cizre'den acı haber geldi
31 Ocak 2016 Pazar 17:22

Şırnak’ın Cizre ilçesinde PKK’ya yönelik operasyonda 2 şehit haberi geldi. Operasyonların sürdüğü bölgede sürekli çatışmaların yaşandığını ve 2 şehidin hastanede şehit olduğu da belirtildi.

İlçede kurulan barikatların kaldırılmasına yönelik yapılan operasyonlarda PKK’lı teröristlerce el yapımı patlayıcıların etkisiz hale getirilmesi sırasında yaşanan olaylarda 1 asker ve 1 polis memuru şehit oldu. Bölgede operasyonlar sürerken yaralı asker ve polis Cizre Devlet Hastanesinde şehit oldu.

İlçede yaşanan hareketliliğin sürdüğü ve ‘Şehit Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Burak Demirci Operasyonu’ olarak adlandırılan operasyonun da sürdüğü belirtildi.

Yapılan tüm müdahalelere rağmen 2 kişinin şehit olduğu olaylar sonrasında Cizre’de hareketlilik devam ediyor. Yaşanan sıcak gelişmeler sizlere aktarılmaya devam edilecek.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Selim - 8 yıl önce
Allah şehitlerimizin ruhu şad eylesin.