Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hindistan'a ziyaret

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hindistan Cumhurbaşkanı Pranab Mukherjee’nin davetlisi olarak, Hindistan’a resmi ziyaret gerçekleştirecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hindistan'a ziyaret
29 Nisan 2017 Cumartesi 15:48

Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hindistan Cumhurbaşkanı Pranab Mukherjee’nin davetlisi olarak,  30 Nisan-1 Mayıs 2017 tarihlerinde Hindistan’a resmi ziyaret gerçekleştirecek.

Ziyaret çerçevesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hindistan Cumhurbaşkanı Mukherjee ve Başbakan Narendra Modi’yle başbaşa ve heyetlerarası görüşmelerde bulunacak.

Açıklamada ayrıca, Erdoğan'ın, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Muhammed Hamid Ansari’yi ve Dışişleri Bakanı Sushma Swaraj’ı da kabul edeceği belirtilerek, ziyaret vesilesiyle, Türkiye ve Hindistan’ın önde gelen şirketlerinin yöneticilerinin katılacağı Türkiye-Hindistan İş Forumunun düzenleneceği ifade edildi.

Görüşmelerde, Hindistan ile ikili ilişkiler tüm boyutlarıyla ele alınacağı, ayrıca bölgesel ve uluslararası konular hakkında görüş alışverişinde bulunulacağı da kaydedildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.