Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan seçmenlere referandum uyarısı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 16 Nisan anayasa değişikliği referandumunda oy kullanacak olan seçmenlere uyarıda bulundu. Erdoğan, seçmenlerin oy kullanmayı ihmal etmemesini istedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan seçmenlere referandum uyarısı
13 Nisan 2017 Perşembe 15:16

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ordu'daki toplu açılış töreninde vatandaşlara referandum uyarısında bulundu. Erdoğan, oy kullanacak olan seçmenler "16 Nisan'da  sakın ha sandığa gitmeyi ihmal etmeyin. Benim oyum neyi değiştirir demeyin. 16 Nisan'da evet oyları Batı'ya bir cevap olacak." dedi. 

Erdoğan'ın konuşmasının satır başları şöyle:

15 Temmuz'da tarihimizin en ağır ihaneti ile karşılaştık. Ordu'nun terörle mücadelede 17 şehidi var. Dün İstanbul'da şehit yakınlarımız ve gazilerimizle birlikteydi. Onların güçlü duruşunu gördükçe güvenim arttı.

'Evet' oyları batıya cevap olacak

1300'ü aşkın şehit verdik. 15 Temmuz'da tarihimizin en ağır ihaneti ile karşılaştık. Ordunun terörle mücadelede 17 şehiti var. Bir kez daha tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum. 16 Nisan'da  sakın ha sandığa gitmeyi ihmal etmeyin. Benim oyum neyi değiştirir demeyin. 16 Nisan'da evet oyları Batı'ya bir cevap olacak. Çok büyük bir terör mücadelesi veriyoruz. Terör örgütü üyelerini Güneydoğu'da açtıkları çukurlara gömdük, gömmeye devam ediyoruz.

Kimsenin gözünün yaşına bakmadık, bakmayacağız

Çok büyük bir terör mücadelesi veriyoruz.  20 ayda 10 bine yakın teröristi etkisiz hale getirdik. Şu Ordu'nun, Giresun'un dağlarında teröristlerin sızma planlarını biliyorsunuz değil mi? Bunları gömüyoruz, gömeceğiz. O açtıkları çukurlara Güneydoğu, Doğu bölgesinde gömdük, gömüyoruz. Bu milleti, bu ümmeti bölemeyecekler. Ezanlarımızı susturamayacaklar. Onun için bunların üzerine gitmek ve bunun için Pazar günü oyumuzu kullanıyoruz. Son yıllarda ekonomide de içeriden ve dışarıdan ayağımıza pek çok çelme takıldı. Terör örgütlerini ülkemizden kazımak için her alanda büyük bir mücadele başlattık. FETÖ, PKK, DHKPC'yı hedef alan bu mücadelede açıkçası kimsenin gözünün yaşına bakmadık, bakmayacağız.

Evet çıkarsa ne olacak?

Terör kuşatmasında önemli bir yer olan Suriye'de de önemli bir harekat başlattık. Artık sahada olan Türkiye masaya çok daha güçlü bir şekilde oturuyor. Hani ana muhalefetin başındaki zatta diyordu ya önce gidin sonra ne işiniz vardı diyor. Akşam başka sabah başka.. (İşte ordu işte komutan sloganları) Hani hep soruyorlar ya 16 Nisan'dan sonra ne olacak? Terör örgütlerine karşı çok daha güvenli bir şekilde karşı çıkabileceğiz. EVET mi? Türkiye artık belirsizlik dönemlerini yaşamayacaktır. Türkiye'ye ihanet eden taş kesilir. 16 Nisan'da bu milletin ahını alanlar taş kesilecek ve sandığa gömülecek.

800 yataklı devlet hastanesi

Ordu'ya 800 yataklı bir devlet hastanesini kazandırıyoruz. Kılıçdaroğlu'nun SSK genel müdürlüğü yaptığı hastaneler gibi değil, pırıl pırıl, beş yıldızlı hastaneler gibi. 16 Nisan tüm Türkiye içim her alanda yeni bir başlangıç olacaktır. EVET çıkmasıyla daha büyük projeleri konuşacağımız bir döneme gireceğiz. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.