Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Turgut Özal'ın ölüm yıldönümü için mesaj

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 8'inci Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın 25. ölüm yıldönümü nedeniyle mesaj yayımladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Turgut Özal'ın ölüm yıldönümü için mesaj
17 Nisan 2018 Salı 12:50

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 8'inci Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın ölüm yıldönümü nedeniyle mesaj yayımladı. Erdoğan, Özal için "Aziz milletimizin gönlünde müstesna bir yere sahiptir" dedi. 

Erdoğan'ın tam mesaj metni şöyle:

“Türkiye Cumhuriyeti’nin 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal, ülkemize değer katan hizmet ve icraatlarının yanı sıra seksenli yıllarda demokrasimizin tekrar canlanmasına katkılarıyla da aziz milletimizin gönlünde müstesna bir yere sahiptir.

Ülkemizin gelişme ve kalkınma sürecinde önemli rol oynayan seçkin devlet adamı ve siyasetçi Turgut Özal, her zaman saygıyla yad edilecektir.

Merhum Cumhurbaşkanımız Turgut Özal’a vefatının 25. yıl dönümünde Allah’tan rahmet diliyor, kendisini saygıyla anıyorum.”

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.