Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ve Gökçek'ten istifa açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in kritik görüşmesi sona erdi. Görüşme sonrasında Gökçek sosyal medya hesabından ne zaman istifa edeceğini açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ve Gökçek'ten istifa açıklaması
23 Ekim 2017 Pazartesi 20:40

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Ankara Büyük Şehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in görüşmeleri sonrası iki taraftan da açıklama geldi. Bir süredir Gökçek'in istifa edeceği haberleri kulislerde dolaşıyordu. Bugünkü kritik görüşme sonrasında iki taraftan da açıklama geldi. 

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüşmesinin ardından istifasıyla ilgili Twitter'dan açıklamalarda bulundu.

Gökçek attığı tweetlerde şunları söyledi:

Bugün Sayın Cumhurbaşkanımızla bir görüşme yaptık.

İnşallah cumartesi günü Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclisi'ni olağanüstü toplayacak ve meclis üyesi arkadaşlara veda edip, istifamı vereceğim.


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da Melih Gökçek ile görüşmesinin ardından Twitter'da görev değişimleriyle ilgili kritik mesajlar verdi. 

Erdoğan tweetlerinde şunları söyledi:

"Bizler bu yola koltuk sevdasıyla, makam sevdasıyla değil; hizmet sevdasıyla çıktık.

Bunun için de biz, gençlerden korkan, gençlerden çekinen, yerini gençlere bırakmayı düşünmeyenlerden asla olmadık, olmayacağız.

Gençlerimiz, aziz milletimizin emaneti olan önemli görevleri vakti-saati geldiğinde inşallah devralacak.

Ben gençlere güveniyorum. Gençlerin sahip oldukları imkânların hakkını vereceklerine gönülden inanıyorum."

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.