Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın AKP'ye dönüş tarihi belli oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kurucusu olduğu AKP’ye dönüş sinyali vermesinin ardından olağanüstü kongrenin yapılacağı tarih netleşti. Peki Cumhurbaşkanı Erdoğan, kurucusu olduğu AKP'nin başına ne zaman geçecek? Detaylar haberimizde.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın AKP'ye dönüş tarihi belli oldu
27 Nisan 2017 Perşembe 19:30

Erdoğan, "Resmi sonuçlar açıklanınca AKP'ye döneceğim" sözleriyle AKP'ye dönme sinyali vermişti. AKP'de olağanüstü kongrenin 21 Mayıs'ta yapılacağı öğrenildi.

AKP'de, olağanüstü kongre tarihi 21 Mayıs olarak belirlendi.

Mühürsüz pusula ve zarfların geçerli sayılmasına ilişkin kararıyla tartışmaların hedefi olan Yüksek Seçim Kurulu (YSK), resmi sonuçların 28 Nisan'a kadar açıklanacağını duyurmuştu. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, "Resmi sonuçlar açıklandıktan sonra partime geri döneceğim. 2017’de kongre yapılamayacağı söz konusu değil” demişti.

Erdoğan, bakanlar kurulunda değişiklik yapılıp yapılmayacağıyla ilgili ise "Kabine revizyonu gündemimize dahi gelmedi" şeklinde açıklama yapmıştı.

Erdoğan’ın 21 Mayıs’ta yapılacak olağanüstü kongrede AKP Genel Başkanı olması bekleniyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.