Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kanal İstanbul'un İhalesi Önümüzdeki Haftalarda YAPILACAK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, önümüzdeki haftalarda Kanal İstanbul'un ihalesini yapıp, çalışmaların başlayacağını söyledi, İstanbul BB Başkanı Ekrem İmamoğlunun :Her Fırsatta Karşı Çıktığı Kanal İstanbul Projesine Cumhur Başkanı Erdoğan Noktayı Koydu Kanal İstanbul Yapılıyor...Detaylar Haberde...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kanal İstanbul'un İhalesi Önümüzdeki Haftalarda YAPILACAK
Admin
Admin
22 Aralık 2019 Pazar 11:01

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kanal İstanbul'un ihalesi önümüzdeki haftalarda

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, önümüzdeki haftalarda Kanal İstanbul'un ihalesini yapıp, çalışmaların başlayacağını söyledi, İstanbul BB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun :Her Fırsatta Karşı Çıktığı Kanal İstanbul Projesine Cumhur Başkanı Erdoğan Noktayı Koydu Kanal İstanbul Yapılıyor...Detaylar Haberde...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kanal İstanbul'un ihalesi önümüzdeki haftalarda

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Kongre Merkezi'nde Hizmet İhracatçıları Buluşması ve 2019 Yılı HİB Ödül Töreni'nde konuştu.

Cumhurbaşkanı'nın gündeminde ise yine Kanal İstanbul vardı.

MÜTEAHHİTLERE SESLENDİ

Erdoğan, Kanal İstanbul'la ilgili şunları söyledi: "Ana muhalefetin başındaki zat 'Kanal İstanbul'u yapamayacaksınız' diyor. Ya biz yapacağız, sen ne yaparsan yap biz bunu yapacağız. Bir taraftan da müteahhitleri tehdit ediyor; 'Hangi müteahhit bu işin içine girerse bilsin ki; parayı biz geliyoruz, bu parayı da alamayacaklar' diyor. Bir defa devletin ne olduğundan bihaber olan bir zat. Sen gelemeyeceksin zaten o ayrı konu da. Devletlerde devamlılık esastır. Müteahhitlere şunu hatırlatmak istiyorum; bu ülkede nasıl bir siyasetçi var bunu bilin.

"İHALE ÖNÜMÜZDEKİ HAFTALARDA"

Biz inşallah önümüzdeki haftalarda ihaleyi yapıyoruz, Kanal İstanbul'da çalışmaya başlıyoruz. Bunun çalışması bir haftalık, bir aylık, bir yıllık değil. Bu belediye başkanlığımın sonlarına doğru atılmış bir adımdır. Biz bu adımı hayata geçireceğiz. Dünyada nasıl Süveyş, Cebelitarık varsa bizde de Kanal İstanbul olacak."

Kamu saati sayfamızı sosyal medya üzerinden takip ederek güncel iş ilanları memur ve işçi alım haberlerine herkesten önce ulaşarak bir adım öne geçebilirsiniz.

Kamu Saati Twitter Sayfamızı Takip Etmek İçin TIKLAYINIZ

Kamu Saati Facebook Sayfamızı Takip Etmek İçin TIKLAYINIZ

Bu yazının tüm hakları www.kamusaati.com'a aittir. 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanununun 36. maddesi uyarınca alıntılanamaz. Telif hakları saklı tutulmuş bu yazının alıntılanması halinde yasal takip yapılacaktır. ©


Kaynak: Kamu Saati Özel

Etiketler; #Kanal İstanbul
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.