Cumhurbaşkanı Erdoğan kongrede, beklenen konuşma geldi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yeniden AK Parti Genel Başkanı olacağı AK Parti 3. Olağanüstü Büyük Kongresi 'Recep Tayyip Erdoğan' sloganlarıyla başladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan kongrede, beklenen konuşma geldi
21 Mayıs 2017 Pazar 11:50

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım, Ankara Arena'ya birlikte geldi. Önce dışarıda bekleyen kalabalığa hitap ettiler, ardından salona giriş yaptılar.

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:

"Sevgili yol arkadaşlarım sizlerin heyecanı bizim heyecanımızdır sizlerin coşkusu bizim coşkumuzdur. Bu kongredeki heyecanı paylaşmak üzere burdasınız. İzmir'den gelen midibüste bir kazanın olması bizleri üzdü. Herhangi bir ölü söz konusu değil yaralılarımız şifalar diliyorum. İçeride bunalan bir hava var, o havayı bir an önce rahatlatalım istiyorum...

Gidiyoruz gündüz gece dedik ya, inşallah gündüz gece yürümeye devam edeceğiz. Binali Yıldırım Bey'e de tekrar huzurlarınızda teşekkür ediyorum.

Durmak yok yola devam. Çok çalışacağız. Ama unutmayın bizim kapı kapı dolaşma geleneğimiz var. Kapı kapı dolaşmaya devam edeceğiz. Üzerimizdeki spekülasyonlara sandıklarla cevap vereceğiz."

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.