Cumhurbaşkanı Erdoğan Putin'e mektup gönderdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e mektup gönderdi. Erdoğan mektubunda 12 Haziran Rusya günü dolayısıyla Putin'i kutladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Putin'e mektup gönderdi
14 Haziran 2016 Salı 16:04

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e kutlama mektubu gönderdi. Erdoğan, 12 Haziran'da kutlanan 'Rusya Günü' sebebiyle Putin'in ve Tüm rus halkının Rusya Günü'nü kutladı.  Bölyelikle uçak krizinden sonra ilk defa resmi bir temas gerçekleşmiş oldu.

Vladimir Putin'e gönderdiği mektubunda 12 Haziran Rusya Günü'nü kutlayan Erdoğan, "Türk halkı adına tüm Rus halkının Rusya Günü'nü kutluyorum. Ayrıca Rusya ve Türkiye arasındaki ilişkilerin yakın gelecekte hak ettiği düzeye gelmesini diliyorum" ifadelerini kullandı.

Binali Yıldırım'da Başbakan Medvedev'e mektup gönderdi

Başbakan Binali Yıldırım da aynı şekilde Rus mevkidaşı Dmitriy Medvedev'e bir mektup gönderdi. Yıldırım tarafından gönderilen mektupta, "Ülkelerimiz arasındaki işbirliği ve ilişkilerin yakın zamanda halklarımızın ortak çıkarları için gerekli olan seviyeye ulaşmasını umuyorum" dedi. 


Etiketler; #Erdoğan #Putin
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.